[LIJSTJE] Wat te doen in het Slotpark!?

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Het park, de plek waar onder andere ieder jaar het Parkfeest wordt georganiseerd en vorig jaar nog Film in het park. Verder is het toch echt akelig stil naast de Pokemon GO zoekers en dat is jammer! Wij gingen op zoek naar de leukste activiteiten die je kan doen in ons mooie parkje!

 1. Picknicken
  Dit is misschien heel logisch, maar toch gebeurt het maar heel weinig. Samen genieten van de buitenlucht en lekker samen eten is erg rustgevend. Er is wel goed nieuws: Picknick in het Oosterhoutse stadspark. Dit initiatief heeft als doel dat wel massaal samen gaan picknicken. Er worden bij de picknicks leuke activiteiten georganiseerd, dus dit is zeker het proberen waard. Het is de komende dagen mooi weer, dus geniet ervan.
 2. Sporten
  Het park is groot genoeg om verschillende sporten te beoefenen. Ga lekker hardlopen, voetballen, badmintonnen of ga de uitdaging aan en start met bootcampen. Deze sport die bekend staat als uitdagend en heel effectief wordt ook gegeven in het park.
 3. Muziek maken
  Muziek wordt al jaren geproduceerd in het park, maar waarom pak je niet je gitaar en gaat daar lekker spelen? Neem je vrienden mee en maak er een mooie en gezellige tijd van. Goed te combineren met nummertje 1.
 4. Wandelen
  Ja het park is klein, maar je kan er toch lekker even frisse lucht opsnuiven. Verder kan je de kunst bekijken, mensen bekijken (altijd leuk) en nadenken over moeilijke onderwerpen.
 5. Eendjes voeren
  Er zijn vele vogels te bewonderen, zoals de EEND! Ga lekker met je kids of klein kinderen op pad en ga de eendjes een goede maaltijd geven. Dat zullen ze zeker waarderen!

Weet jij nog iets om te doen in het park? Laat het weten in de reacties!

2 gedachten over “[LIJSTJE] Wat te doen in het Slotpark!?

 • 19 juli 2016 om 21:52
  Permalink

  POKéMON’s vangen. Er zijn namelijk een hele hoop pokestops in het park

 • 19 juli 2016 om 20:17
  Permalink

  Er staan mooie beelden, te gebruiken als zitgelegenheden, leuk, fleurig gezellig. Maak een beweegtuin voor de senioren, prima zo dicht bij vele senioren.
  Heerlijke hangplek voor de jeugd, geef ze de ruimte met daarbij duidelijke voorzieningen, zoals een prullenbak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *