Groot handbaltoernooi komt naar Oosterhout

© OHC'01
© OHC’01

Dit weekend komt het Camelot Beach Tournament naar Oosterhout. Het is een van de grootste Europese toernooien op het gebied van Beach Handbal. Ook de Nederlands Kampioenen van OHC’01 doen dit jaar mee.

Vele teams komen dit weekend naar Oosterhout om mee te doen aan dit grote toernooi. Het wordt de komende jaren gehouden op Sportpark de Contreie. Het gloednieuwe sportpark is een toplocatie volgens de organisatie om dit te organiseren. De teams zullen slapen dicht bij het park, maar zullen hoogst waarschijnlijk ook Oosterhout komen ontdekken.

Beach handbal is een snel groeiende sport. Het is dynamisch en snel en dan ook erg uitdagend. Het wordt erg goed weer dit weekend en zeker de moeite waard om te gaan kijken. De finale is op zondag om 19:00.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *