Nieuw Festival in Oosterhout: TOF!

try out festival

Morgen zal de eerste editie van het Try Out festival gehouden worden. Een festival voor jongeren georganiseerd door verschillende jonge makers uit Oosterhout.

Het festival wordt georganiseerd door een groep enthousiaste jonge makers georganiseerd. Al maanden zijn ze er mee bezig en zijn blij dat nu zover is: ‘Er is hard gewerkt om iets moois neer te zetten’. Op het festival kunnen jongeren onder andere genieten van lekker muziek van TRWD, Reachless en Mirjam van Mourik en kunnen ze ook verschillende dingen doen.

Zo kan je leren een DJ te zijn van Angelo Kastanje en leren free runnen van pro Koen Stadhouders. Het idee is voortgevloeid uit het nieuwe beleid op gebied van cultuur. De gemeente biedt hulp op de momenten dat het nodig is en bieden ook de nodige kennis over organiseren.

Het festival gaat 16 juli van start om 19:00 in Productiehuis de Pannehoef! Wees erbij!
Je kan het festival volgen via Facebook.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *