[BINNENSTAD] Update! Welke zaken komen erbij en gaan weg in Oosterhout?

Independent Store
© OokvanWosterhout.nl

De afgelopen weken is er weer veel gebeurd qua zaken in Oosterhout. Gisteren werd bekend dat MS Mode failliet is verklaard, maar er is gelukkig ook positief nieuws!

Kaatje Jans: Op 29 juli is een nieuwe delicatessenwinkel geopend in winkelcentrum Zuiderhout. Bij Kaatje Jans kun je binnen- en buitenlandse kazen, belegde broodjes, wijn en nog veel meer kopen.

PostNL Business Point: Aan de Fazantstraat is op 2 augustus een postservicecentrum geopend, waar je terecht kunt voor zaken die vroeger bij het postkantoor werden afgehandeld.

Lou Lou de Paris: Deze bijouteriezaak – waar je terecht kan voor allerlei sieraden -gaat verhuizen van ’t Binnenhofje naar een nieuw locatie. Deze bevindt zich waarschijnlijk in de Nieuwstraat, maar hiervoor is nog geen officiële bekendmaking geweest.

Jess by Tom Tailor: Deze zaak voor heren- en dameskleding verschijnt in het voormalige pand van Independent Store aan de Arendstraat. De zaak zal medio september openen.

Verder staat het voormalige pand van ETAM op Arendstraat 21 te huur en verhuist de (sport)schoenenwinkel Let’s go tegenover WE naar het voormalige pand van Como (tegenover ’t Goudhuisje).

Mocht u eventuele tips hebben betreffende de binnenstad? Laat het ons weten! redactie@ookvanwosterhout.nl

Pablo van Gruijthuijsen

Ik wil graag mijn bijdrage leveren om Oosterhout als stad beter tot zijn recht te laten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *