Oosterhout bij volle maan: Het ‘Sterrenpad’!

© Pablo van Gruijthuijsen
© OokVanWosterhout

Elke keer tijdens volle maan wordt er een foto geplaatst van vergeten plekken in Oosterhout. Dit keer het pad ten zuiden van de Sterrenbuurt! Dit mooie, smalle pad ligt tussen een sloot en een geluidswal. Je vindt het direct rechts na de viaduct van de Hoofseweg, vanuit het centrum gezien.

Het heeft nog geen officiële naam, maar misschien is het ‘Sterrenpad’ wel een goede? Het is in ieder geval een onverwachte plek, want midden in de stad kan de natuur hier zijn vrije loop. Zeker een bezoekje waard!

Pablo van Gruijthuijsen

Ik wil graag mijn bijdrage leveren om Oosterhout als stad beter tot zijn recht te laten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *