[TWEETS] Politie op ‘dood spoor’ bij gevonden koffer

84107-04_2

Vorig weekend kwam er een opvallend bericht voorbij van de twitterende agent Nardy Kapitein: een verloren koffer werd in de Warandelaan gevonden. In de koffer zouden persoonlijke spullen zitten.

Afkomst onbekend: koffer naar gemeente
Agent Kapitein tweette over de gevonden koffer stellig: de dag na zijn vondst (1 augustus red.) zou de koffer naar de Gemeente Oosterhout gaan. De politie stelt hier immers over: “een onbeheerd voorwerp op straat is wettelijk eigendom van de betrokken gemeente”. Ook de gemeente Oosterhout heeft een thematische pagina over gevonden voorwerpen.

Twitteraar Frieke vroeg zich nog af of de ‘airline-tag’ misschien uitkomst kon bieden bij het traceren van de eigenaar. Kapitein wist te melden dat het tot op heden een ‘dood spoor’ betrof en dat de de politie nog steeds op zoek is.

Mocht jij nog opvallende tweets hebben gezien laat het ons dan weten via Twitter op @OokvWosterhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *