[Event] Julie Kagawa komt naar Oosterhout!

Op zaterdag 1 oktober zalKagawa_Julie_04-10.jpg wordt weergegeven “New York Times and International Bestselling Young Adult ” schrijfster Julie Kagawa aanwezig zijn bij Boekhandel Het Verboden Rijk
Oosterhout. Om 15:00uur geeft zij een workshop draakjes maken (Julie’s grote hobby!) en aansluitend signeert zij haar boeken tijdens een meet & greet. Julie Kagawa schreef de young adult serie’s: The Iron Fey, Blood of Eden & Talon Saga.
Onlangs verscheen deel 3 in de Talon Saga.
https://juliekagawa.com/

Deurhangers en boekenleggers van de Talon Saga zijn gratis verkrijgbaar bij Het Verboden Rijk.
Game Mania ondersteund het evenement met verschillende goodies, demonstraties en uitleg bij Fallout 4 (een andere grote hobby van Julie).

Het evenement begint om 12:00uur maar let op! Julie Kagawa is pas aanwezig vanaf 15:00uur voor de workshop en vanaf 16:00uur vind de Meet & Greet plaats met signeersessie.

Ook de Nederlandse uitgeverij – HarperCollins- is aanwezig en zal onder andere drakentattoos uitdelen, in stijl van de boeken van Julie Kagawa.

Entree is gratis, maar we vragen wel een bijdrage van € 2,50 voor de workshop. Hiervoor krijg je een pakje polymeerklei en dan kan je het draakje thuis in de oven hard bakken.

Ben jij er ook bij?

https://www.harpercollins.nl/tourschema-julie-kagawa-bekend/

Aanmelden via Facebook mogelijk: https://www.facebook.com/events/1041284705969224/

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *