Oosterhoutse Woonmarkt in De Bussel!

Woonmarkt Oosterhout

Op zaterdag 25 maart a.s. organiseert het Startersportaal de Oosterhoutse Woonmarkt in Theater De Bussel. De Woonmarkt duurt van 11 tot 15 uur en de toegang is gratis.

Een uitgelezen kans om advies in te winnen

Op de Woonmarkt kan je informatie inwinnen over allerlei zaken op het gebied van wonen in Oosterhout. Lokale experts staan klaar om je advies te geven over hun vakgebied. Dit is de kans om zonder afspraak of verplichtingen al je vragen te stellen!

Makelaars, Interieurontwerpers, Hypothekers, Tuinarchitecten, Projectontwikkelaars, Verhuurders, echt iedereen op woongebied is aanwezig.

Interieur-ontwerpster Kimberly Eijkemans geeft gratis interieur-advies

Ben je op zoek naar ideeën om je woning stijlvol in te richten? Dan is dit je kans. Kimberly Eijkemans geeft op de Woonmarkt gratis stylingtips voor jouw woning.

Wat moet je doen? Neem een foto en plattengrond van de kamer waarvoor je graag interieuradvies wilt. Aan de hand van de foto’s en je wensen geeft de ontwerpster je ter plaatse gratis een passend interieuradvies.

Kom ook inspiratie opdoen op de Woonmarkt

De Woonmarkt is de bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een woning. Of je nog moet starten op de woningmarkt of verhuis- of verbouwingsplannen hebt, echt voor iedereen is er veel interessants te ontdekken. De gemeente Oosterhout staat namelijk bol van de activiteiten op woongebied.

Mis het niet

Zaterdag 25 maart van 11:00 tot 15:00 uur in de Bussel te Oosterhout. Toegang is gratis en de eerste 250 bezoekers krijgen een gratis Goodiebag! Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Bezoek ons dan op Facebook en like Startersportaal Oosterhout

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *