[BIZAR] Luierdumper slaat toe in Warande

Met het heerlijke weer is de Warande de plek om te zwemmen in Oosterhout. Helaas denkt niet iedereen er zo over: Zwembad De Warande blijkt tegenwoordig ook een luierdumpplek te zijn tussen de mensen die omkleden.

Luierdumper(s) al jaren actief in Oosterhout
Oosterhout en omgeving worden al jaren geteisterd door dubieuze luierdumpers: waar eerder in de buurt van Weststad frequent luiers werden gestort was het de laatste tijd vooral raak bij de Lage Molenpolderweg. Opvallend aan het dumpen is dat luiers gratis aangeboden kunnen worden op verschillende locaties in de gemeente Oosterhout. Het is niet duidelijk of het een dezelfde persoon betreft of dat het gedrag wordt gekopieerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *