[EVENT] 24 uur voor 24 jaar!

24 uurs actie van JCI Oosterhout voor 24- jarig museum Oud Oosterhout

JCI Oosterhout organiseert op zaterdag 10 juni 2017 een actie met als goed doel Brabants Museum Oud Oosterhout. De JCI leden gaan de uitdaging aan om,  in 24 uur, non-stop zoveel mogelijk haalbare wensen te realiseren.

JCI Oosterhout is een enthousiaste club van mannen en vrouwen tot en 40 jaar, die onder andere als doel hebben: learning by doing. Dit keer zetten zij zich in om museum Oud-Oosterhout een helpende hand te bieden. Gezamenlijk hebben de twee partijen gekeken naar  enerzijds de wensen en behoeften van het museum en anderzijds de realisatie hiervan.

Hartenwens

De 24-uur start op 10 juni om 10:00 uur ter plaatse, met een uiteenlopend programma. Hierin komen de leden voor de uitdaging te staan, om het maximale klaar te spelen van de opgestelde takenlijst. Te denken valt aan uitvoering van fysieke actiepunten en het schrijven van specifieke plannen tot activiteiten die de saamhorigheid  onderling doen versterken. Dit alles zonder nachtrust. Met als slot op zondag 11 juni om 10:00 uur het tonen van de vervulde wensen. Tevens streeft JCI naar het vervullen van een hartenwens voor jong en oud! Benieuwd of het lukt en wat de hartenwens is? Kom kijken op 11 juni!

Verbinden
Al 22 van de 24 jaar dat het museum bestaat wordt dit volledig gerund door vrijwilligers. Deze ruim 60 vrijwilligers zijn allen senioren met een groot hart voor Oosterhout. Afgelopen jaar kregen zij het voor elkaar de officiële status van erkend museum te krijgen. Het volgende grote doel is de verbinding leggen met de jeugdige Oosterhouters. De JCI leden vertegenwoordigen samen een deel van deze jongere doelgroep en gaan de uitdaging aan om dit doel een goede eerste aanzet te geven!

Nieuwsgierig!
Op zondag 11 juni bent u van harte welkom om de behaalde resultaten te komen bekijken in het museum! Museumjaarkaarthouders kunnen gebruik maken van hun kaart, een kaartje kost 4 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen.

 

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *