[Evenement] Stap in het avontuur met workshop Freestyle met Taal

© 2R Development

Een gratis workshop met verrassende inhoud door Eus Roovers

Wil jij je eens volledig laten verrassen? Volg dan de workshop Freestyle met TAAL  bij bibliotheek Theek 5 in Oosterhout. Over wat je gaat doen tijdens deze workshop verklappen we niets. Laat je onderdompelen in het onbekende door Oosterhouts schrijver Eus Roovers. De workshop vindt plaats op zaterdag 17 juni van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Graag vooraf inschrijven via www.theek5.nl/activiteiten.

Voor wie?
Deze workshop Freestyle met TAAL is voor volwassenen die houden van een verrassing. Taal kan op vele creatieve wijzen gebruikt worden. Schrijver Eus Roovers zet graag de lezer op het verkeerde been. Ervaar tijdens deze workshop of dat ook bij jou lukt.

Eus Roovers
Eus Roovers begon in 2005 als schrijver. Inmiddels zijn er al vele kinderboeken van zijn hand verschenen, waarvan zijn voorleesboek ‘Reus en dwerg’ bekroond is met de Publieksprijs der Brabantse Letteren 2007. Recente titels zijn ‘De Feyenoord avonturen’, ‘Vuur in de pan’ en ‘Boe, zegt koe’. Hij gaat op schoolbezoek bij basisscholen. Maar naast het schrijven van boeken verzorgt Eus Roovers ook optredens, lezingen en schrijfworkshops. In 2009 werd hij benoemd tot Eerste Stadsdichter van Oosterhout. En in 2016 verzon Eus het ‘dadaeusme’; wat staat voor kunst die bekend staat als kwajongenskunst.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *