[Evenement] Poëzie-avond bij het Oosterhouts Filmcafé

Op zondag 17 september organiseert Walter Ligtvoet samen met het Filmcafé een poëzie avond. Vanaf 19.30 worden bezoekers ontvangen bij het Filmcafé aan de Heuvel 27 met een kopje koffie of thee. De avond wordt ingevuld met poëzievoordrachten, live muziek, film en boekhandel Het verboden rijk is aanwezig met een mooie selectie dichtbundels.

De film die wordt gedraaid is het biografische drama Cezanne et moi. De schilder Paul Cézanne en de schrijver Emile Zola zijn beste vrienden sinds hun kinderjaren. Ze delen alles: hun dromen, twijfels en liefdes. Paul was rijk en Emile arm, maar de rollen zijn inmiddels omgedraaid. Terwijl Paul nog altijd op een doorbraak wacht, heeft Emile alles: roem, geld en de perfecte vrouw, de grote liefde van Paul.

Dichters Sven de Swerts, Gijs ter Haar en Martin Beversluis zullen eigen werk ten gehore brengen en daarnaast zal Sven de Swerts in de lijn van de film ook werk van Zola voordragen.

De live muziek wordt verzorgd door Jeroen Geurts.

Kaarten voor deze avond kosten €12,50 en zijn te koop bij Het Filmcafé. Reserveren kan via reserveren@oosterhoutsfilmcafe.nl of op 0162- 722820

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *