Marian Mudder geeft stand-up therapie in de Schelleboom Sofasessies (try out)

Marian Mudder

‘Sofasessies’ is pittig, komisch luchtig en openhartig. Geen spirituele zoetigheid maar nuchtere, eerlijke en vooral grappige verhalen over haar zoektocht naar de juiste therapie tegen haar stress gerelateerde klachten. Reguliere en alternatieve therapieën, talloze workshops en zelfhulpboeken waarmee ze de meest uiteenlopende en bizarre diagnoses kreeg toebedeeld. Ze fileert al deze therapieën op scherpe en geestige wijze en vertelt wat haar uiteindelijk wél geholpen heeft. Dit voorjaar verscheen haar boek ‘Sofasessies’, over haar zoektocht in therapieland. Voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, had willen hebben, dan wel had kunnen gebruiken. Marian (bekend van onder ander Baantjer) vertelt u niet wat u zou moeten doen, wel wat het voor haar niet heeft gedaan, en daar mag om worden gelachen.

Zaterdag 30 september – aanvang 20:15u. Entree €13,50 Inclusief koffie en een drankje in de pauze of nazit. Bestellen kan natuurlijk via www.deschelleboom.nl of telefonisch op 0162-437165

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *