In memoriam: Klappeij-icoon Dick Snijders

Dick Snijders tijdens Carnaval 2016 – © Ook van Wosterhout – Kaj Moerenhout Media

Afgelopen zondag is de karakteristieke Oosterhouter Dick Snijders op 61-jarige leeftijd overleden. Dick was in de Klappeijstraat een bekend icoon: geregeld was hij in Café de Beurs of Oud Oosterhout te vinden met een Triple, een goede sigaar en een grote glimlach.

Dick Snijders was in Oosterhouts een echt verenigingsmens en was als vrijwilliger & speler actief bij meerdere verenigingen waaronder Schaakvereniging D4, verschillende bridgeverenigingen, en Country Festival Floralia. Daarnaast was hij in het verleden een fervent speler van het kaartspel Magic, denksport was echt zijn ding.

In 2016 interviewden we Dick wat hij zoal deed met carnaval. Op zijn Dicks vertelde hij wat hij zoal deed, het was gewoon ‘leuk’. Dick rust zacht.

Interview Dick Snijders Carnaval 2016 (video start bij interview op 3:17)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *