[EVENEMENT] Denk mee over Oosterhout in 2030

Binnenstad Oosterhout
© VVV Oosterhout

Wilt u meedenken over hoe wonen in Oosterhout eruit ziet in 2030? Kom dan woensdagavond 22 november om 19:30 naar de publieksbijeenkomst over de toekomstvisie van de gemeente Oosterhout. We richten ons die avond op het thema wonen en onderwerpen die daarmee samenhangen, zoals woningbouw, cultuurhistorie, mobiliteit, duurzaamheid, klimaatverandering, openbare ruimte en groen in de gemeente.

We zijn te gast bij Stichting BOCK in voormalig zwembad de Blikken. Het adres is Paterserf 10 in Oosterhout. Wij verzoeken u zich voor de bijeenkomst aan te melden op het volgende e-mailadres: m.van.gemert@oosterhout.nl. Aanmelden kan tot en met maandag 20 november. Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *