[EVENEMENT] Eindejaarsjam Music’scool

26 november in café Oud Brabant, Oosterhout

 Op zondagmiddag 26 november organiseert Music’scool Oosterhout haar eindejaarsjam in  Café Oud Brabant, Leijsenhoek 11-13, Oosterhout. Aanvang: 14.00 uur, toegang gratis.

De een blijkt een natuurtalent, de ander een keiharde werker. Maar allemaal zijn ze enthousiast en gedreven. Leerlingen van Music’scool Oosterhout demonsteren vanmiddag hun muzikale vaardigheden tijdens de jaarlijkse Music’scool jam Ruim dertig bekende pop- en rocksongs vormen de basis voor even zoveel mini-optredens.

Leerlingen van de afdelingen zang, gitaar, drums, keyboard/piano en basgitaar spelen in steeds wisselende samenstelling het repertoire van deze middag, waar nodig begeleid door hun docent. Voor velen wordt dit de eerste keer dat ze samen spelen met anderen, op een prachtig podium en met veel publiek. Het gaat deze middag niet om de perfecte uitvoering maar om te ervaren hoe geweldig het is om met anderen samen muziek te maken, om aan familie en vrienden te laten zien wat ze geleerd hebben en om te genieten van applaus.

De liedjes van deze middag variëren van Marco Borsato tot Queen, van The Animals tot Gers Pardoel en van Ed Sheeran tot AC/DC. Kortom, een belevenis voor jong en oud. Iedereen is van harte uitgenodigd om onze leerlingen, sommigen een tikkeltje zenuwachtiger dan anderen, aan te komen moedigen.

Aansluitend aan de eindejaarsjam speelt de band Rabble, bestaande uit o.a. leerlingen van Music’scool.

Eindejaarsjam Music’scool Oosterhout

26 november 2017,

café Oud Brabant,

Leijsenhoek 11-13,

Oosterhout

Aanvang 14:00
Toegang gratis

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *