[NIEUWS] Nachtbus tussen Breda en Tilburg via Oosterhout!

Afbeeldingsresultaat voor bus arriva

Vanaf 10 december is het zover: er gaat een nachtbus rijden tussen Tilburg en Breda. Ook in Oosterhout stopt deze bus en kunnen de feestgangers van en naar het uitgaansgebied van Breda of Tilburg reizen.

Lijn 854 vertrekt vanaf bushalte Interpolis in Tilburg om 01.40 uur en 02.50 uur richting Breda, deze bussen doen respectievelijk het busstation van Oosterhout aan om 02.14 uur en 03.24 uur.

De bussen vanaf de Prinsenkade in Breda vertrekken ook om 01.40 uur en 02.50 uur. Daarnaast vertrekt er nog een bus om 04.00 uur. Deze bussen komen respectievelijk om 02.00 uur, 03.10 uur, en 04.20 uur aan op het busstation in Oosterhout.

De nachtbus is een initiatief van Dongense gemeenteraadslid Rob Huijben, die een petitie startte. 850 personen ondertekenden deze petitie. Na lang wachten is de regeling een feit. De vraag is nu hoeveel Oosterhouters gebruik gaan maken van de nachtbus.

Wat denk jij? Is dit een opsteker of een tegenvaller voor de Oosterhoutse horeca? Laat het ons weten!

 

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *