[NIEUW] Icore Gym: frisse manier van sporten!

© www.2rdevelopment.nl

Er is een nieuwe sportschool herrezen in de Rulstraat: Icore Gym, Health & Beauty Supply Oosterhout. Een sportschool en beauty salon in een. Wij als nieuwsgierige aagjes gingen op bezoek en kregen een rondleiding van Marloes en Robin: de gepassioneerde eigenaren van dit concept.

Slofjes
Enthousiast lopen we door naar de zaal om alles te bewonderen, maar Marloes is duidelijk: ‘de vloer is heilig! Die moeten we goed onderhouden en daarom zijn slofjes vereist’ zegt ze lachend. Voor dat we de slofjes aantrekken kijken we nog even rond voor in de gym. Het heeft een frisse en open look en je ziet meteen wat er met het beauty gedeelte bedoeld wordt. Een flinke set aan professionele apparatuur staan voor de ramen. ‘De vrouwen kunnen hier goed vertoeven en bijvoorbeeld hun nagels tot in de puntjes laten verzorgen en opmaken’.

 

Functioneel sporten
Je komt op de vloer geen apparaten tegen, functioneel trainen staat voorop. ‘Verder zorgen wij ervoor dat we altijd goede begeleiding kunnen bieden’ zegt Robin die veel ervaring heeft met personal training en opgeleid is tot voedingsdeskundige op moleculair-niveau. Icore biedt ieder lid een goed plan, advies in voeding door onder andere hun eigen supplementenmerk. ‘We willen kleinschalig blijven om te zorgen dat de aandacht voor elk lid goed is’. Marloes vertelt dat vele leden die hier komen slechte ervaringen hebben met andere sportscholen: ‘Vele krijgen na een langer lidmaatschap minder aandacht en daarmee slechtere begeleiding’. Het wordt ons duidelijk dat het huiselijke voorop staat.

Plezier in sporten
Icore wil zich onderscheiden door de kleinschaligheid, kleine groepen, veel persoonlijk contact en plezier in het sporten. Verder kan elke nieuwsgierige een gratis proefles volgen om te ontdekken wat het beste past. De reacties zijn tot nu toe positief: ‘De leden zijn erg te spreken over onze aanpak en hoe functioneel sporten werkt’ zegt Robin enthousiast. ‘Het is voor de leden soms wennen, dat ze zoveel begeleiding krijgen’.

Brandschoon
Marloes vertelt ons dat hygiëne erg belangrijk is. ‘Dat is de reden dat je niet zomaar op de vloer mag, er worden hier speciale sokken gedragen voor een betere balans en je moet dan ook slofjes over je normale schoenen doen als je op de foamvloer wilt. Naast hygiëne staat service hoog in het vaandel: ‘de leden krijgen handdoeken van ons, kunnen gebruik maken van de juice bar en mogen gratis fruit pakken’.

We mogen concluderen dat er weer een uniek concept is gekomen in Oosterhout die op een andere manier sporten plezierig en vooral effectief maakt!

Actie
Als laatste hebben wij goed nieuws voor jullie lezers! We mogen weer een spetterende actie organiseren! morgen komt een video online met de uitleg over de actie en hoe jij kans kan maken op deze geweldige prijs. Stay tuned!

Je kan Icore volgen via Facebook en voor meer informatie kan je kijken op de website!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *