[CARNAVAL] Kaaiendonkse deurmat nog beperkt voorradig

Kaaiendonkse deurmat

Bij aanvang van het Carnavalsseizoen, op 11 november, is de Kaaiendonks Deurmat geïntroduceerd. Een deurmat gelijk aan de Kaaiendonkse vlag, groen en rood met de tekst ‘Kaaiendonk’.

In korte tijd wisten vele Kaaiendonkers de deurmat de bemachtigen. Een tweede run op de Kaaiendonkse deurmat kwam er tijdens de feestdagen als surprise met Sinterklaas en later in december onder de Kerstboom.
Opvallend is ook het aantal Kaaiendonkse Deurmatten die naar het buitenland zijn geëxporteerd, voor zover bekend zijn er twee naar Amerika gegaan, maar ook het Europese aandeel mag er er zijn; Spanje, Frankrijk, België en enkele Scandinavische landen.

Het aantal geproduceerd Kaaiendonkse Deurmatten is naarstig aan het slinken en in beperkte mate nog verkrijgbaar bij; VVV De Bussel a/h Torenplein, Coiffeur Helmut a/d Rulstraat, De Feestwinkel in Arendshof, Hotel-Cafe ’t Zonneke a/d Zandheuvel of per mail; Kaaiendonks.deurmat@gmail.com

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *