[EVENEMENT] Slotpark weer drie dagen sfeervolle hart van Oosterhout

Op 25, 26 en 27 mei 2018 is het weer Parkfeest in Oosterhout. Drie dagen lang is het Slotpark het toneel voor muziek, theater, plezier, eten, drinken en ontmoeten. Met ruim 300 vrijwilligers staat het Parkfeest klaar om Oosterhout en omstreken te ontvangen in ons prachtige park, met op vrijdagavond de Tribute Night, zaterdag de Festivaldag en zondag de Familiedag. De opzet van het Parkfeest is als vanouds, met een paar nieuwe elementen; VrijMiBo voor Festifans, gedurende het Parkfeest loungen in Slotpark-Oost, extra’s in het “Eerst-eten-laantje” en unplugged sessies in het Filmcafé.

Zondag 27 mei Familiedag
De zondag van het Parkfeest is de Familiedag. Het belooft weer een heerlijk festival voor jong en oud te worden. Je geniet van artiesten, straattheater, activiteiten voor kinderen en allerlei lekkere drankjes en hapjes waarmee Oosterhout zich presenteert. Op de drie podia staat een breed scala aan artiesten, waaronder Het Kleine Theater, VOF de Kunst, Joris Linssen & Caramba, Tessa Belinfante, Peter Koelewijn en Suzan & Freek. Het Parkfeest wordt al springend en feestend afgesloten door de BIG Bazzookas. Ook Oosterhouts talent staat op de planken; Pineapple Madness en de winnaars van de Strot van Oosterhout. Tenslotte zijn er ook straatartiesten die jong en oud vermaken met leuke, mooie en spannende optredens. Op onze website staan de artiesten met tijd en podium vermeld. De toegang voor de Familiedag is gratis.

Lunch
De Familiedag start met een lunch in Slotpark-Oost om 13.00 uur. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij Bakkerij de Jong vanaf 1 mei. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Unplugged & Secret Garden

Nieuw dit jaar zijn speciale sessies in en om het Oosterhouts Filmcafé. Op zaterdag 26 mei zullen Douwe Bob en Huub van der Lubbe een intieme unplugged sessie geven in het Oosterhouts Filmcafé. We gaan onder de zaterdagbezoekers van het Parkfeest per sessie 80 kaarten verloten om bij deze unieke gelegenheid te kunnen zijn. Verdere details hoe je hier voor in aanmerking kunt komen volgen binnenkort. Op zondag 27 mei zullen op de binnenplaats van het Filmcafé Secret Garden sessies

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *