[NIEUW] Op zoek naar BOMBAST

BOMBAST speurtocht

BOMBAST, de vrolijke, gezellige en rebelse nar die ooit in Oosterhout leefde, is door een vloek onder de stad verdwenen. Sindsdien is BOMBASTs aanwezigheid hier altijd voelbaar, merkbaar en zichtbaar, in al het moois en goeds dat in Oosterhout gebeurt. Maar of er ooit iemand tastbaar bewijs zal vinden? Misschien ben jij dat wel…

Zo begint het verhaal van de nieuwe speurtocht over het leven van BOMBAST. De gezellige tocht voert je langs de mooiste plekjes van de stad en aan de hand van DOE- en DENK-opdrachten puzzel je jezelf een weg naar het einde. Ben je klaar met speuren, dan weet je alles over deze mysterieuze nar en wat er van hem geworden is.

Zondag 8 april j.l., tijdens de uitreiking van de Cultuurprijs in Theater de Schelleboom, werd de eerste BOMBAST Bazuin onthuld: een 3d geprinte bronzen markeernagel. In totaal komen er, binnen nu en drie weken, 13 van deze Bazuinen door het centrum van Oosterhout te liggen. Ze markeren de punten waar langs de BOMBAST Speurtocht gaat.

De BOMBAST Speurtocht is tot stand gekomen dankzij een bijdrage uit het Toeristisch Fonds van de gemeente Oosterhout. Het is een samenwerking tussen Stichting BOMBAST, Ilse van Rijen (creatief bedenker van de inhoud), Heidi Rombouts (vormgeving) en de VVV Oosterhout.

De BOMBAST Speurtocht is vanaf nu verkrijgbaar voor € 4,95 bij de VVV Oosterhout, Torenstraat 8.

Kijk voor meer informatie op: www.proefoosterhout.nl of www.bombastherrijst.nl

 

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *