[MUZIEK] De vuurproef: Klaver, Wouters en Lanslots

KWL Trio

Op zondagmiddag 4 november treedt het nieuwe trio Klaver, Wouters en Lanslots op in café Oud Brabant, Leijsenhoek 11-13 in Oosterhout. Aanvang 16:30  uur, toegang gratis

Dit wordt een optreden om niet meer te vergeten, het allereerste optreden van het nieuwe Hammond, Guitar & Drums-trio: Klaver, Wouters en Lanslots.
John-F. Klaver (gitaar), Han Wouters (drums) en Pascal Lanslots (Hanmmond en vintage keys) halen veel plezier uit het spelen van lekkere nummers waaronder bekende traditionals, onverwacht coole nummers met een eigen soepele en groovy aanpak en ook prachtige, warme ballads.

Ze componeren zelf ook alle drie en zijn beïnvloed door muzikanten uit de vroege jaren vijftig, zoals Jimmy Mc Griff, Wild Bill Davis en natuurlijk de B3-Cat Jimmy Smith, maar ook door de funky soul jazz uit de jaren zeventig, zoals van Grant Green, George Benson en Herbie Hancock.

Deze zeer ervaren muzikanten, opgeteld meer dan 100 jaar podium-ervaring, bundelen hun krachten tot een heel mooi geheel met een unieke frisse sound door het schitterende Hammond orgel met ronkende Leslie, het eigen warme gitaargeluid en de strakke dynamische drums. Als ze samen muziek maken, gebeurt er iets magisch en ze willen graag hun plezier en passie voor muziek met het publiek delen.
Dus:….komt allen genieten van deze mooie namiddag in Café Oud Brabant

Promo van de band:
https://www.youtube.com/watch?v=0NDLBtAsHb0

Klaver, Wouters & Lanslots
Zondag 4 novermber 2018
Café Oud Brabant
Leijsenhoek 11-13
4901 ER Oosterhout

Aanvang ca. 16:30 uur
Toegang gratis

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *