[POLITIEK] Zilveren gemeentespeld voor Marie Dujardin

© Liselot Dujardin

Na de raadsvergadering gisteren werd de zilveren gemeentespeld uitgereikt aan raadslid van Gemeentebelangen Marie Dujardin. Dujardin kreeg de speld vanwege haar koperen jubileum, 12,5 jaar in de raad van Oosterhout.

Dujardin zit sinds 2006 in de raad voor Gemeentebelangen. Ze werd gevraagd voor de politiek vanwege haar inzet voor Oosteind. Fractievoorzitter Walther Hoosemans roemt haar inzet en kennis: ‘Marie is een echte doorzetter en denkt altijd aan de bloemetjes, de bijtjes en de beestjes’. Burgemeester Fränzel voegt toe: ‘Zeker niet te vergeten is haar inzet op het gebied van onderwijs!’.

Dank aan Liselot Dujardin voor onderstaande video van dit moment!

 

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *