[LOKAAL] TV-programma Hunted jaagt op kandidaten in Oosterhout en Den Hout

Bron: Hunted

Maandagavond was de eerste aflevering van het TV-programma Hunted. In dit programma slaan gewone burgers op de vlucht om 500 uur uit handen te blijven van een voor het programma samengestelde opsporingsdienst.

Kick-of in Made: vlucht naar Oosterhout
Tijdens de eerste aflevering werden de kandidaten afgezet in Made tijdens het Powerweekend. Een bus met 12 kandidaten stopten op dit festijn waarna zij ontsnapten voor het Hunted team. De kandidaten vluchtten uiteindelijk via verschillende routes. Uiteindelijk belandden twee teams in Oosterhout en Den Hout.

Een team bestaande uit Ravi en Nick belandt uiteindelijk op de Vrachelse Heide. Het lijkt dat ze verdwalen, maar uiteindelijk komen ze op de Katjeskelder. Hier weet het team in de eerste aflevering nog uit handen van het Hunted team te blijven. In de eerste aflevering is het spannend. Het Hunted team bezoekt verschillende Oosterhoutse campings waarbij ze het team (nog?) niet spotten.

Een ander team bestaande uit Eileen en Sophie wordt afgezet bij pannenkoekenhuis De Koeckers waarna zij snel verder vluchten. De gehele aflevering is HIER te vinden.

In aflevering 2 wordt duidelijk of de teams verder kunnen vluchten en of ze in de regio Oosterhout blijven

Kandidaten Ravi en Nick op Katjeskelder – Bron: Hunted

Kandidaten Sophie en Eileen bij pannenkoekenhuis De Koeckers – Bron: Hunted

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *