[NIEUWS] Eerste zonnepaneel gelegd op gemeentewerf!

Vandaag heeft Wethouder Willemsen samen met Gerrit Janssen van stichting ONE en Noud Vissers de eerste zonnepaneel gelegd op het Gemeentewerf.

De zon scheen helaas niet, maar dat mocht de pret niet drukken. Kort geleden werd bekend dat alle 1427 zonnepanelen zijn verkocht en dat de start van de installatie kon beginnen. Wethouder Willemsen van duurzaamheid klom het dak op samen met de pers om de handeling te verrichten. De grote groep geïnteresseerden stonden veilig op het balkon van het kantoorgebouw van de werf.

Dat betekende wel dat de wethouder met harde toon zijn speech moest houden om het verstaanbaar te houden voor het publiek. ‘We moeten grote stappen maken in duurzaamheid en zo’n initiatief versneld het proces naar een duurzame stad’ zei de wethouder staand op het dak.

De komende weken worden alle zonnepanelen gelegd.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *