Getuigen gezocht van verkeersconflict Elschot

Op dinsdag 30 april om 11.30 uur ontstond er een verkeersconflict op de Elschot in Oosterhout. Een 70-jarige Oosterhouter deed aangifte nadat hij mishandeld werd door een man in scootmobiel. De politie roept getuigen op zich te melden.

Die ochtend fietste de man samen met zijn kleindochter over het fietspad waarna zij afgesneden werden door de man in de scootmobiel. Na een inhaalmanoeuvre riep de fietser iets tegen de man, waarop de man begon te schelden. De fietser zat met zijn kleindochter op de tandem, stopte en keek achterom, waarna hij zag dat de man uit zijn scootmobiel stapte en op hem af kwam met een wandelstok. Deze man heeft de opa enkele tikken gegeven.

Tijdens dit conflict viel de man met de wandelstok om, waarna er diverse mensen hem weer in zijn scootmobiel hebben geholpen. De politie is op zoek naar de mensen die hem hebben geholpen. Ook zijn wij op zoek naar de man in scootmobiel om zijn kant van het verhaal te horen.

Getuigen gezocht

Bent u getuige geweest van dit conflict of heeft u meer informatie over de man in de scootmobiel, neem dan contact op met de politie. Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *