Raamsdonk / Politie treft gestolen auto’s en grote partij tv’s aan en verricht aanhouding

Politiemensen hebben dinsdag 26 januari 2021 in een lopend politieonderzoek in een woning in Oosterhout een 32-jarige Oosterhouter aangehouden op verdenking van heling. De politie ontdekte eerder die dag op een bedrijfsterrein in Raamsdonk in diverse zeecontainers twee gestolen auto’s en een grote partij televisies.

De politie deed onderzoek naar de diefstal van een auto. Die auto was in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 januari 2021 gestolen in Alkmaar. Het speurwerk leidde de agenten naar een bedrijfsterrein in Raamsdonk, waar ze dinsdag 26 januari aanvullend onderzoek deden. Tijdens dat onderzoek troffen ze in een zeecontainer de in Alkmaar gestolen auto aan. In die container stond bovendien nog een auto. Ook dit voertuig bleek van diefstal afkomstig te zijn. Deze auto is tussen woensdag 13 januari en zaterdag 23 januari weggenomen bij een bedrijf in Heerhugowaard.

LED-tv’s

De agenten zetten hun onderzoek voort en troffen in twee andere containers een grote hoeveelheid led-televisies aan. Het gaat vermoedelijk om circa 100 televisietoestellen. Onderzocht wordt waar deze beeldbuizen vandaan komen. Naar aanleiding van deze vondsten hielden politiemensen op een huisadres in Oosterhout de huurder van de containers, een 32-jarige Oosterhouter, aan op verdenking van heling. Onderzocht wordt wat de rol van de verdachte is bij de diefstal van de auto’s en wat zijn betrokkenheid is bij de overige aangetroffen spullen. Hij is voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *