Talentvolle Oosterhoutse zanger Thomas Jakob presenteert nieuwe single Runners

Thomas Jakob

De nieuwe single Runners, gaat over het losbreken uit oude gewoontes en verdriet, het verlangen naar een betere wereld in de toekomst. Vrij zijn van alles waar we nu met z’n allen in zitten. We moeten wegrennen, maar pas als aan alles gedacht is en als we kunnen zeggen “dit laat ik achter me”. Het lied gaat precies over dat gevoel. Een gevoel waar veel mensen nu mee zitten.

Na Robbie Williams’ lof over ‘Into the Sun’, lof van de ex-manager van Simple Minds, Bruce Findlay, een feature op de homepage van Paaspop en de werving van vele fans uit Zuid-Amerika, is de Oosterhoutse Thomas Jakob energieker dan ooit terug met ‘Runners’.

Thomas Jakob heeft de harten van zijn Zuid-Amerikaanse fans met dit lied al veroverd. Tijdens een livestream van deze song met zijn band The Flight Crew, op het People4Music Festival in Weert, stroomden de reacties binnen uit Zuid-Amerika; de moderator kon het naar eigen zeggen niet meer bijhouden.

Ben jij benieuwd? Kijk hieronder de clip:

Er zullen 2 videoclips uitkomen voor deze single: een ‘lyric video’ en een artistieke clip. De lyric video bestaat uit beelden van voetgangers (vreemden) in Rotterdam die zo aardig waren om de tekst vast te houden. De artistieke clip bestaat uit Thomas die zingt in mooie landschappen.

Volg het kanaal van Thomas Jakob op Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *