Tadaa: Daar zijn we weer!!

Alexander Wijers. Korpsbal, schreeuwlelijk, zelfbenoemd instituut, vermeend billenknijper, maar vooral voormalig fractievoorzitter van de VVD-Oosterhout. Hij was afgeserveerd. Intern kaltgestelt op de 6e plaats van de lijst. De VVD zou een andere koers gaan varen. Frisse jonge gezichten zouden het verschil gaan maken en Wijers mocht slechts meeklappen als backbencher. Afsplitsing was onvermijdelijk….. en toen kwamen de formatiebesprekingen. Jan Peters werd gekozen als kandidaatwethouder en het fractievoorzitterschap was weer vacant. En wie gaat deze rol invullen? Wijers! Alsof er nooit iets is gebeurd. De paleisrevolutie al lang uit het geheugen gewist en klaar voor de ultieme revanche. Het controleren van wethouder Peters. Gelukkig geeft Eigenbelangen het goede voorbeeld hoe je zoiets gestroomlijnd en zonder problemen doet. GENTLEMAN, LETS GET READY TO RUMBLE!!!

3 gedachten over “Tadaa: Daar zijn we weer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *