Het waren twee fantastische maanden..

We konden onlangs kennismaken met de stadsmanager en gisteren stond in BN/De Stem dat er alweer uitgezwaaid kan gaan worden. Begin mei ging de stadsmanager aan de slag, en eind juni verruilt hij alweer van werkplek. Een mooie mogelijkheid om een erfenis van de oude gemeenteraad weg te werken, want de stadsmanager was de opvolger van de manager Centrum+. Niet langer enkel het behagen van de centrumbewoners, nu moest de hele stad van deze luxe gebruik kunnen maken. Een omstreden functie, want er waren in de media meer negatieve dan positieve geluiden te horen. Wanneer een gemeente de hand op de knip moet houden, moet deze niet teveel extra’s gaan inzetten. Een stadsmanager is in die zin een luxe die Oosterhout prima kan missen. De functie is te breed om echt hout te snijden, en ik ben ervan overtuigd dat deze expertise elders in het gemeentehuis ook wel te vinden is.  Het waren twee fantastische maanden, maar kan deze functie per juni echt geschrapt worden?

Een gedachte over “Het waren twee fantastische maanden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *