Nieuws: Rob de Nijs en Gers Pardoel toppers Parkfeest op zondag

Rob de Nijs komt optreden op het het Parkfeest in Oosterhout
Rob de Nijs komt optreden op het het Parkfeest in Oosterhout

Een groot deel van de namen voor de Parkfeestprogrammering waren al uitgelekt. Bij de lancering van de Parkfeest app lijkt het programma compleet gemaakt te zijn, en met een aantal kleine aanvullingen, kunnen we stellen dat het programma voortborduurt op de lijn van de afgelopen jaren.

Welke namen waren alvast geen verrassing meer? De belangrijkste leek nog wel Gers Pardoel. Hoewel zijn komst zelfs ontkent werd in een reactie, was het eerder de vraag wanneer Gers zou optreden dan of hij zou komen optreden. Hij heeft een plek gekregen om 17.30 uur op podium 2, een plek die eerder door Caro Emerald werd ingevuld, en niet zonder succes. Een act die het altijd goed doet is VOF De Kunst en ook zij komen weer optreden in Oosterhout.

Nieuwe namen zijn er ook, die van Rob de Nijs. Hij sloot het Parkfeest al eerder af, met groot succes, het hele park zong, danste en deinde mee. Die eer heeft hij dit jaar nog een keer. Voor Rob de Nijs spelen de Hot Stewards. De band laat zich vergelijken met Les Truttes en Bogus Brothers, dus het park komt zeker op zijn kop te staan.

De Heuvel kenmerkt zich altijd met een alternatief programma dat een geheel eigen (groot) publiek trekt. Eerder genoten we op de Heuvel van Ramses Shaffy, nu komt de formatie JAH6 optreden. Een verrassende combinatie volksmuziek/smartlappen en reggae vormt dit jaar de afsluiter op de Heuvel.

Daarmee is het programma rond, en kunnen we stellen dat u de meeste namen hier al heeft kunnen lezen. Rest ons niets meer dan te hopen op goed weer en bovenal goede sfeer.

Een gedachte over “Nieuws: Rob de Nijs en Gers Pardoel toppers Parkfeest op zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *