Nieuws: Brand legt oplegger Nettorama in de as bij distributiecentrum in Oosterhout

Brand oplegger Nettorama

Vrijdagmiddag rond 17:00 uur legde een korte hevige brand een oplegger van Nettorama in de as. Dit gebeurde bij het distributiecentrum op industrieterrein Vijf Eiken in Oosterhout. De brandweer had het vuur snel onder conrtole.

De rookwolken van de brandende trailer waren in ruime omtrek te zien. Winkelend publiek op winkelcentrum Zuiderhout reageerde enigszins geschokt met de brand bij chemisch bedrijf ELD nog vers in het geheugen. Via smartphones werd al snel duidelijk dat het ondanks de dikke rookwolken ‘slechts’ een voertuigbrand betrof.

Ook verschillende twitteraars valt de brand op. Ook enkelen van hen refereren aan de eerdere grote brand bij ELD:

https://twitter.com/tommy_dujo/status/343020904734945280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *