[112] Brand in machinekamer ELD

Brandweerkazerne

Donderdagavond was er een brand bij industriebedrijf ELD op Weststad, het bedrijf waar in 2013 een ook al een grote brand woedde. Volgens BN de Stem betrof het dit keer een brand in de machinekamer die de brandweer snel kon smoren. Er zouden volgens de krant geen gewonden zijn. De eerste melding kwam rond 21:33 binnen door middel van een handmelder.

Verschillende brandweervoertuigen uit Oosterhout en omgeving rukte na de melding uit. Twitteraar Dylan Raats merkte de brandweer op en wist de toesnellende hulpdiensten te filmen.

https://twitter.com/Dylanraats/status/746070390368251904

ELD eerder in het nieuws
Industriebedrijf ELD kwam eerder in het nieuws bij de brand en de nasleep hiervan. Burgemeester Huisman kwam een jaar na de calamiteit met een filmpje wat verschillende vragen rond de kwestie moest verhelderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *