Arnoud Kastelijns is hardleers

Een tijdje geleden werd op internet reeds melding gemaakt van de hypocrisie die ten deel valt aan Gemeentebelangen lijsttrekker Arnoud Kastelijns. Praten over schoon en veilig maar zelf wel de gehele stad bekladden met posters voor eigen commercieel gewin. Niet netjes, niet goed. Maar goed. Foutje (?)  kan je maken en na aangesproken te zijn op zijn gedrag zou je denken dat Arnoudje wel op zijn tellen zou passen.

Nou, dacht het niet. Niet alleen werd tijdens de carnavalsoptocht gretig met flyers van gemeentebelangen gestrooid, ook de posters van een niet nader te noemen kroegje in ’t Veer zijn weer in overdaad verschenen op pleken waar het toch echt niet mag.(thnx @RB voor de foto’s). Kastelijns heeft dus lak aan de eerder uitgesproken berisping en poept daarmee indirect op zijn eigen partij-programma. ‘Alles voor de poen’ lijkt het devies.

Na het aan banden leggen van de para-commercie (behalve voor Arnoud’s feestje) en de eerdere berisping over het wildplakken van Oscars, is het dus weer raak en wederom hangt er een dubieuze lucht van dubbele belangen omheen. Arnoud Kastelijns hamert met zijn partij op duidelijke regels, maar hij lijkt uitzonderingsposities in te bouwen. Voornamelijk voor zichzelf.

De vraag is hoe lang de rest van zijn partij deze kapriolen nog tolereert. Het imago van de partij is bedoevend en intern rommelt het hevig. Walther Hoosemans hengelde eerder tevergeefs naar het lijsttrekkerschap en staat op scherp om Arnoud kalt te stellen als ie de kans krijgt.

Laat de paleisrevolutie van start gaan!

5 gedachten over “Arnoud Kastelijns is hardleers

 • 24 oktober 2011 om 20:21
  Permalink

  Voor al de figuren die al gereageerd hebben kan ik zeggen dat Arnoud Kastelijns al zoveels goeds heeft gedaan voor de Oosterhouter zonder dat hij hierbij ook maar een seconde aan eigen gewin heeft gedacht dat zij zich diep moeten schamen om niet gehinderd door enige kennis van zaken maar wat te schrijven en te brullen. Arnoud opletten met plakken en verder vooral doorgaan zoals je nu doet. succes

 • Pingback: OokvanWosterhout.nl › Wildplak-epidemie woekert weer aan

 • Pingback: OokvanWosterhout.nl › Wanneer gaan we het nu leren?

 • 24 februari 2010 om 18:55
  Permalink

  Is er een mogelijkheid om als burger aangifte te doen van bekladding door dit minne mannetje? Of moet je daarvoor eigenaar zijn van het bekladde object?
  Kun je daar wat dieper op induiken Sense? Ik wil me wel als klager melden!

 • 22 februari 2010 om 11:10
  Permalink

  Ik noem GemeenteBelangen sindsdien ook KastelijnsBelangen .. is wat toepasselijker..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *