Wanneer gaan we het nu leren?

Het liefste zouden we het niet meer over deze persoon willen hebben op deze site. Gewoon zijn naam niet meer vermelden, alsof ie niet bestaat. Er zijn genoeg onderwerpen waar een goed artikel over te schrijven valt. Het nieuwe coalitie-akkoord, de dreigende sluiting van De Blikken, de naderende ombuigingsvoorstellen; ga zo maar door. Hadden we ook graag gedaan. Veel liever dan over dit onderwerp. Maar hij vraagt er toch weer om. Dus bij deze toch nog eenmaal schoolmeestertje spelen en hopen dat-ie het dan eindelijk begrijpt!!

Al twee keer eerder op de vingers getikt, en dan nog koppig doorgaan met iets wat helemaal niet mag!! Hoe moeten we dat noemen? Ben je dan erg dom? Wil je gewoon graag voorbij komen op deze site? Wil je nog even snel profiteren, voordat je vriendje wethouder in de toekomst geen rugdekking meer kan geven? In ieder geval wederom een dikke #FAIL aan het adres van de persoon in kwestie. En nu nooit meer doen!!

O, ja….. huilie doen of downplayen kan in de comments.

4 gedachten over “Wanneer gaan we het nu leren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *