Oosterhouters, stop de Wildplak-epidemie!

Het onderwerp is al meerdere malen voorbij gekomen; Wildplakken. Een kankergezwel in stedelijke omgeving. Posters op elektriciteitskastjes, deuren en zelfs de grond of om lantaarnpalen gebonden. Schots en scheef, over elkaar heen geplakt en schreeuwerig vormgegeven, zorgen ze voor een rommelige, smerige en afthans uiterlijk van de openbare ruimte. Tijd voor actie!

Het is een doorn in het oog van menig Oosterhouter. Zo ook van ondergetekende. Om deze reden heb ik regelmatig vervuilers online aan de schandpaal genageld (Exhibit A, B), in de ijdele hoop dat deze hun leven zouden beteren. Niet dus!! En het wordt alleen maar erger, want ook Outflow, Brabanthallen en Poppodium 013 zijn of waren op kastjes te bewonderen.

Dan aandacht voor de meest schandalige delinquent die recent is opgestaan: Bayens Trademark Oosterhout. Wat deze mensen bezielt is een mysterie. Je voorstel overleeft ternauwernood de raad, en vervolgens spuug je diezelfde raad in het gezicht door zowel de Keiweg als de Markt te bevuilen met ordinaire SPAM. Idioten!!! Lag jullie projectje politiek gezien nog niet gevoelig genoeg?

De maat is vol! Aangezien de politiek op zijn gat ligt, wil ik een oproep doen aan u als lezer. Onderneem actie! Ontdekt u nieuw aangeplakte posters op niet toegestane plekken? Of ziet u wellicht mensen die zich schuldig maken aan wildplakken of ander asociaal gedrag? Aarzel dan niet, neem een foto en stuur deze (met beschrijving) naar yours truly.

POWER TO THE PEOPLE! AAN DE SCHANDPAAL MET HET TUIG!!

Een gedachte over “Oosterhouters, stop de Wildplak-epidemie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *