Opinie: Oosterhoutse minister van feest regelt eigen subsidie

Gerard Oomen
Bron: website Onafhankelijke Fractie

De afgelopen week was het al raak met allerlei politieke partijen die zichzelf van hun beste kant lieten zien. Maar aandachtsgeil als hij is moest de Oosterhoutse minister van feest ook even de aandacht. Dat deed onze vrolijke vriend Gerard Oomen van de Onafhankelijke Fractie lekker subtiel. Meneer zijn zelf georganiseerde en favoriete feestjes (abrahamdag en pruvement) moeten natuurlijk wel voorzien blijven van de nodige zuipsidie meldt BN De Stem. Want dat je van zijn feestjes beschonken wordt toont meneer wel aan in het filmpje dat we maakten tijdens het pruvement. Gerard goed gedaan! Weer compleet schaamteloos en zo subtiel als een dronken man die zijn huis binnenrolt. Topper!

Update: Oh wat waren ze boos

https://twitter.com/Cassucces/status/401071388620230656

Abrahamdag krijgt geen subsidie werd direct terug geworpen via twitter door Gerard Oomen die twittert onder de account OFOosterhout. Okee, prima. Mijn artikel vond zijn oorsprong in een BN De Stem artikel. Dus dan zul je daar ook moeten klagen. Daarnaast, al krijg je zelf geen subsidie (in geld althans), je zet wel een handtekening onder een document dat de deur hiervoor open zet. Moet je als politicus toch even over nadenken of je daar als initiatiefnemer voor wil gelden. OF je er geen gebruik van gaat maken zal in de toekomst blijken. Maar het oogt op deze manier eigenlijk alleen nog maar dommer.

In die situatie heb je je namelijk door Walther Hoosemans laten gebruiken als bliksemafleider voor zijn eigen belangen als Dorstenaar. De redactie van BN De Stem legt namelijk ook niet voor niets de link met bepaalde evenementen. Het zaakje stinkt en dat is niet aan sommige neuzen voorbij gegaan. Helaas.

Daarnaast staat overigens bij het sponsoroverzicht van Abrahamdag wel degelijk de gemeente, dus ik neem aan dat je gewoon iets van de gemeenschap krijgt voor je feestje.

Abrahamdag

Wosterhouter

Ik ben een echte Wosterhouter. Het is mijn stadje. Maar ik bemoei met net zo graag met de rest van de wereld!

2 gedachten over “Opinie: Oosterhoutse minister van feest regelt eigen subsidie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *