#Ohoutkiest: Lokale verkiezingen gekaapt door landelijke partijen

Zowel op Omroep Brabant als bij Pauw en Witteman kwam naar voren dat burgers vinden dat de landelijke politiek de lokale verkiezingen kaapt. In diverse plaatsen besloten landelijke kopstukken op te duiken. De persaandacht die dat genereert lijkt mooi meegenomen, maar over lokale standpunten als theaters, zwembaden en andere voorzieningen wordt op dat moment niet gesproken. Er gaan stemmen op om de lokale verkiezingen te spreiden, zodat het minder relevant wordt om deze te kapen voor landelijke doeleinden.

OokvanWosterhout analyseerde ook de verkiezingsprogramma’s op de onderwerpen onderwijs, drugsbeleid, sociale voorzieningen en mobiliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *