#Ohoutkiest: Ontevreden? Toch stemmen!

Veel oosterhouters gaan uit onvrede met het huidige beleid niet stemmen. De afgelopen dagen is in diverse media naar voren gekomen dat deze trend groeiende is. Veel politici geven aan het begrijpelijk te vinden dat mensen de waarde van hun stem niet meer inzien, maar dat dit vooral ingegeven wordt door de landelijke situatie. Juist op lokaal niveau is er voldoende verwezenlijkt volgens de partijen. De kiezer lijkt het daar niet meer eens te zijn. Onze oproep: juist als je ontevreden  bent, ga dan stemmen. Het is een mogelijkheid om de situatie te veranderen en jouw prioriteiten hoger op de agenda te krijgen. De stembureaus zijn open tot 21.00 uur vanavond.

OokvanWosterhout analyseerde ook de verkiezingsprogramma’s op de onderwerpen onderwijs, drugsbeleid, sociale voorzieningen en mobiliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *